onsdag, juni 21, 2006

Måtte bita i det sure eplet til slutt...

...og hiva meg på denne bylgja av dagbøker på nett. Eg likar ikkje tanken på nettdagbok, faktisk ikkje å skriva dagbok generelt (for kva pokker skal eg skriva om), men det er jo ingen som har sagt at eg ikkje kan bruka dette mediet til kva eg vil.

Og i det siste har eg jo tenkt litt meir over kor fantastisk enkelt det er å spreia informasjon, kunnskap og synspunkt ved hjelp av ei slik vevdagbok. Eg har jo tidlegare prøvd å laga ei heimasida, men det gjekk i dass fordi eg ikkje gidd å bruka tid på å læra meg html og meir avanserte ting. Og det slepp eg jo her.

Eg har valt å kalla dette ein vlogg. Eg synest det er ein kulare måte å forkorta vevlogg på enn ordet "blogg". Dessutan kjem sikkert folk til å lura på i kva alle dagar eg meiner med ordet "vlogg", så på den måten gjer eg meg sjølv litt interessant.

Eg har ingen planar for kva eg skal posta her, men det kan jo verta mykje rart etter kvart. Det som er heilt sikkert er at eg kjem til å skriva eitt eller anna om politikk av og til. Eller, eg kan jo koma til å la vera, men då kjem eg vel til å sletta heile driten.

2 kommentarer:

mairapus sa...

JEEEEEEEEE
Grattis med vlogg da :D
Skravla di tek nå aldri slutt, så eg regnar med du klarar å skrive noko au...

Katarina Storalm sa...

Hehe

Linker til deg fra storalmbloggen nå!