fredag, september 08, 2006

Pendling

I går skulle eg ha reist til Aukra att. Men eg vakna med feber og masse smerter. Så eg ringte sjefen rett etter at eg vakna og me vart samde om at det var lite vits i å reisa opp då. Faktisk vart eg så dårleg utover dagen at eg ikkje eingong klarte å vlogga det, eller å innta særleg mykje næring. Eller å i det heile gjera noko anna enn å liggja (og sjølv det var vondt) på sofaen og glo på TV2 (eg orka ikkje å skifta kanal i reklamepausane ein gong). Utover dagen kom feberen opp i 40. I dag er eg ikkje like dårleg, men framleis alt for dårleg til å gå på jobb. Så eg tenkte det var like greit å utsetja det til over helga, når det neste charterflyet går. No var det rett nok ikkje plass på det flyet, men eg kjem meg iallfall av garde. Med kjempedyr SAS-billett.

Så fekk eg ei tekstmelding med flytider og slikt. Og oppdaga at eg skal reisa den ellevte september, nasjonaldagen i Catalonia! Det er jo ganske spesielt...

Oppdatering kl 20.00:
Eg har vore på legevakta. Eg tenkte eg måtte ha ei sjukmelding, så eg slepp å ta ei fire dagar lang eigenmelding.

Men doktor Yosef, han arabar-svensken som nesten alltid er på legevakta, fann ut at eg nok hadde ein bakterieinfeksjon, eg hadde nemleg ein CRP på 57. Han trudde det var bronkitt. Iallfall skreiv han det i sjukmeldinga. Eg trur han tok feil. Så skreiv han ut antibiotika til meg og skreiv sjukmelding fram til tysdag. Då når eg jo ikkje flyet mitt! Så eg får ikkje fyka 11/9 likevel. Min store draum fall i grus!

Sjefen min synest det var bra at eg sa ifrå.

Ingen kommentarer: