onsdag, desember 13, 2006

Badekar

I dag fekk eg badekaret mitt. Dette her, berre i større utgåva. Det har eg venta på i to og ein halv månad fordi lumiane som produserar det hadde datatrøbbel og rota vekk tinginga.

Badekaret mitt er laga av plast! glasfiber! Då vart eg overraska, trudde dei brukte porselen eg.

Så starta eg på demonteringa av dusjkabinettet. Det var ikkje så lett og kjapt gjort som eg hadde trudd. Idiotisk tidspunkt å byrja på det eigentleg, men det må jo gjerast. Kan jo ikkje ha eit enormt badekar ståande midt på badegolvet i dagevis. Så for eg av stad på trening. Og då eg kom heim, tok eg fatt på oppgåvene att. Fekk etter mykje om og men den eine dusjveggen heilt laus frå veggen. Men den andre lista var limt betre fast i veggen. Så no har eg øydelagt ei flis på veggen min... Og eg fekk ikkje lista laus. Så no sette eg berre badekaret på halv åtte, for eg måtte jo dusja. Det gjekk greit, bortsett frå at eg ikkje tenkte på at slangen til sluken i golvet bør liggja lågare enn badekaret. Det vart litt søl av den tabben. Men no er eg rein.

Moralen er: Ikkje demonter dusjen før du skal trena.

I morgon skal eg kjøpa meg badekartut til blandebatteriet mitt. Og skaffa meg noko å skjera laus den hersens limen med. Hrmf. Så skal eg henta jenta mi. :-)

1 kommentar:

mairapus sa...

Grattis med badekar :)